Brawl Stars on julkaistu!

Supecell -yhtiön uusin peli Brawl Stars on julkaistu! Peli on yhtiön viides koko maailman kattava julkaisu. Peli on ollut testivaiheessa Kanadassa jo vuodesta 2017 asti.
Brawl Starsissa pelataan tietyllä hahmolla, jolla on oma erikoiskyky. Keräämällä kolikoita ja tavaroita, saa hahmoaan kehitettyä. Peli aloitetaan yhdellä hahmolla ja pelin edetessä uusia hahmoja saa avattua ja toisia löytää satunnaisesti avaimilla avattavista kassakaapeista.

Pelissä on viisi eri pelimuotoa. Peli aloitetaan ensiksi Smash and Grab -nimisestä pelimuodosta, jossa kerätään jalokiviä. Pelimuoto on 3 vs 3. Kun joukkue saa 10 jalokiveä haltuunsa, niin heidän tulee pitää niitä hallussaan 15 sekunttia ja he voittavat pelin. Kuolemalla menettää jalokivet. Muita pelimuotoja on Bounty, Heist, Showdown ja Brawl ball. Bountyssa yritetään kerätä mahdollisimman paljon jalokiviä. Heistissä ryöstetään vastustajan säilö. Brawl Ballissa yritetään saada kaksi osumaa vastustajaan ja Showdown on battle royal deathmatch -pelimuoto.

Peli on freemium, ei ilmainen pelata, mutta edistymistä voi vauhdittaa rahalla.