Sisällöntuottajat

Clash with Ash

Ash, oikealta nimeltänsä Tim tekee pääasiassa Clash Royaleen liittyviä videoita Youtubeen. Ash esittelee kanavallansa videoilla erilaisia pakkoja ja samalla seurataan kuinka pääasiassa toinen pelaaja pelaa pakkaa. Yleensä Ash haastattelee pelaajaa samalla, kysellen erilaisia neuvoja ja vinkkejä pakan käytöstä. Ash välillä pelaa myös itse pakkoja, mutta hän tuo usein ilmi kuinka hän ei itse ole ammattipelaaja. Kanavalla vierailee paljon maailman parhaita ladder-pelaajia, kuin ammattilaisia Clash Royale Liigastakin. Kanavalle tulee nopeasti tietoa uusista päivityksistä ja Ash myös kertoo usein omia mielipiteitänsä niin päivityksistä kuin korteistakin. Kanavaa kannattaa ehdottomasti seurata, jos pitää Clash Royale pelistä. Opetuskanava.

 Clash With Shane

Tekee Youtubeen videoita, jossa itse pelaa erilaisia pakkoja. Pyrkii lataamaan päivittäin uuden videon. Kanava on enemmän viihdekanava, vaikka Shane onkin hyvä pelaamaan. Viihdekanava.

 

 SirTagCR

 Hampsh

Hampus Gustafsson eli Hampsh tuottaa omalle kanavallensa videoita, joissa hän itse pelaa erilaisia pakkoja. Hän usein käyttää pakkoja, joita nähdään Clash with Ash:in kanavalla. Viihdekanava.

 Nickanyte

Nick on Yhdysvaltalainen tubettaja vuodesta 2014, joka tuottaa tällä hetkellä pääasiassa videoita Clash Royalesta Youtubeen. Viihdekanava.